Ο Όμιλός μας

 
έλεγχος διαθεσιμότητας
  • placeholder
    017HR_1
placeholder
Olympia_school

Ο Όμιλός μας

Ο Όμιλος Airotel είναι μια Ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείων, που ιδρύθηκε το 1984 από τον Ευστράτιο Βασιλικό και έκτοτε δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς της τουριστικής βιομηχανίας και άλλου είδους επιχειρήσεων όπως ακίνητα, κατασκευές και παροχή συμβουλών σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε θέματα ηλεκτρονικών πωλήσεων.

Στόχος του Ομίλου υπήρξε πάντα η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών φιλοξενίας, επισιτισμού και διοργάνωσης επαγγελματικών συναντήσεων. Σήμερα, αυτή η ατέρμονη προσπάθεια έχει περάσει στα χέρια των παιδιών του Ευστράτιου Βασιλικού. Απευθυνόμαστε σε μεμονωμένους πελάτες, επιχειρηματίες, εταιρίες, οργανισμούς αλλά και συλλόγους και οργανωμένες ομάδες πελατών.

Στην Αθήνα βρίσκονται τα ξενοδοχεία Stratos Vassilikos, Alexandros και Parthenon και σε άλλα σημεία της Ελλάδας τα ξενοδοχεία Achaia Beach και Patras Smart Hotel στην περιοχή της Πάτρας καθώς επίσης και το νέο μέλος της Εταιρίας, το Galaxy Hotel στην Καβάλα.

Τα 545 δωμάτια του Ομίλου είναι στη διάθεσή σας σε πολλούς τύπους, από standard, executive και superior δωμάτια και junior ή master suites, έως penthouse suite. Όλοι οι τύποι δωματίων έχουν ανακαινιστεί ή αναδιαμορφωθεί πρόσφατα, ώστε να προσφέρουν ήρεμη και άνετη φιλοξενία σε συνδυασμό με απλή και ταυτόχρονα πολυτελή διακόσμηση και υπηρεσίες που συναντούν κάθε προσωπική και επαγγελματική ανάγκη. Το εστιατόριο κάθε ξενοδοχείου προσφέρει εκλεκτές γεύσεις από την Ελληνική και Διεθνή κουζίνα μέσα από πλούσια και πρωτότυπα μενού καθώς και Ελληνικά και ξένα κρασιά, επιλεγμένα να ταιριάζουν αρμονικά με τις γευστικές μας προτάσεις.

Όλα τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε μοναδική τοποθεσία με άμεση πρόσβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς, δημόσιες υπηρεσίες καθώς και κύρια αξιοθέατα ιστορικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος. Οι υπηρεσίες που παρέχονται στα ξενοδοχεία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σας μυούν στην εμπειρία της φιλοξενίας που εμείς αποκαλούμε «Το σπίτι μακριά από το σπίτι σας».

placeholder
cDSC_8337f2
Ελέγξτε τη Διαθεσιμότητα
Εγγύηση καλύτερης τιμής
https://www.airotel.gr
37.9778
23.7278