έλεγχος διαθεσιμότητας
 • placeholder
  Reception
placeholder

Φόρμα επικοινωνίας

Tηλ.: (+30) 2610 991801
Φαξ: (+30) 2610 992487 
E-mail: 

sales_achaiabeach@airotel.gr
Μήλου 44 Καστελλόκαμπος, 26442 
Πάτρα

 

Αριθμός Γνωστοποίησης: 1091896

Μπορείτε να κατεβάσετε τις παρακάτω οδηγίες πρόσβασης σε PDF αρχείο από εδώ

 

Πρόσβαση στο Achaia Beach 

Το ξενοδοχείο Achaia Beach είναι προσβάσιμο με ιδιωτικό μέσο ή μέσα μαζικής μεταφοράς, από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, τα ΚΤΕΛ Κηφισού, καθώς και μέσω των εθνικών οδών Αθηνών - Λαμίας και Αθηνών - Κορίνθου, με τους εξής τρόπους:  

 

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ

Για να έρθετε στην Πάτρα με αυτοκίνητο από την Αθήνα, βγαίνοντας από την πρωτεύουσα επιλέξτε τη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου. Μετά την Κόρινθο συνεχίζετε στο δεξί ρεύμα κυκλοφορίας ώστε να εισέλθετε στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών.  Η συνολική διαδρομή Αθήνα – Πάτρα αποτελεί μέρος του μεγάλου υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομου Ολυμπία Οδός. Λόγω του υπό κατασκευή έργου στο κομμάτι Κόρινθος – Πάτρα οι ταχύτητες κυκλοφορίας είναι χαμηλές.

Η απόσταση Αθήνα - Πάτρα είναι περίπου 216 χιλιόμετρα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ) ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΑ

Ξεκινώντας από το αεροδρόμιο εισέλθετε στην Αττική Οδό και οδηγήστε μέχρι το τέλος αυτής (στην Ελευσίνα). Αφού βγείτε από την Αττική Οδό θα βρεθείτε αυτομάτως στην Εθνική Οδό Κορίνθου / Πάτρας.

Εάν επιθυμείτε να ταξιδέψετε με λεωφορείο από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς Πάτρα, μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο E93, το οποίο έχει αφετηρία έξω από το κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου (θύρες 4-5) και να κατεβείτε στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού απ’ όπου θα μετεπιβιβασθείτε σε λεωφορείο με προορισμό την Πάτρα. Από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» μπορείτε να φτάσετε στην Πάτρα και με λεωφορεία και τρένα του ΟΣΕ. Mε τον προαστιακό ως το Κιάτο και μετά με λεωφορείο που φεύγει για Πάτρα ανά 1 ώρα από το Κιάτο.

Από οποιοδήποτε άλλο σημείο της Αθήνας με το μετρό προς την Νερατζιώτισσα ή προς τον σταθμό Λαρίσης και από εκεί με τον προαστιακό προς Κιάτο και λεωφορείο προς Πάτρα με τον ίδιο προαναφερόμενο τρόπο.

ΑΠΟ ΠΥΡΓΟ, ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ, ΑΡΑΞΟ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ 

Η πρόσβαση προς Πάτρα από τις ανωτέρω περιοχές πραγματοποιείται από την Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου. Από Τρίπολη για Πάτρα. Η Πάτρα συνδέεται με την Τρίπολη μέσω της Εθνικής Οδού 111.

ΑΠΟ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΓΡΙΝΙΟ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΡΤΑ) ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ  

Η Εθνική Οδός Ιωαννίνων – Αντιρρίου συνδέει την Πάτρα με την Βορειοδυτική Ελλάδα και την Ήπειρο. Φτάνοντας στο Αντίρριο μπορείτε να επιλέξετε το φέρυ Ρίου – Αντιρρίου ή την γέφυρα ώστε να φτάσετε την Πάτρα.

ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

 • σε απόσταση 1,50χλμ. μετά τα διόδια του Ρίο βγαίνετε στην έξοδο 1 (ΠΑΤΡΑ – ΚΕΝΤΡΟ – ΛΙΜΑΝΙ) 
 • μετά από 1 χλμ. στο 1ο φανάρι (αντιπροσωπεία mercedes) στρίβετε δεξιά στην οδό Διγενή Ακρίτα. 
 • μετά από 100 μ. διασχίζετε τις γραμμές τρένου και ακολουθείτε πινακίδα που σας υποδεικνύει να στρίψετε δεξιά στην οδό Αχιλλέως.
 • συνεχίζετε 800 μ. παράλληλα με τις γραμμές του τραίνου και στην επόμενη πινακίδα στρίβετε αριστερά στην οδό Καστελλοκάμπου, 150μ. μετά θα δείτε δεξιά σας το ξενοδοχείο. 

ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ

 • Κατά την έξοδό σας από το νέο λιμάνι ακολουθείτε τις πινακίδες προς Αθήνα.
 • Στο τελευταίο φανάρι της εθνικής οδού (αριστερά η αντιπροσωπεία Mercedes) στρίβετε αριστερά.  
 • μετά από 100 μ. διασχίζετε τις γραμμές τρένου και ακολουθείτε πινακίδα που σας υποδεικνύει να στρίψετε δεξιά.
 • συνεχίζετε 800 μ. παράλληλα με τις γραμμές του τρένου και στην επόμενη πινακίδα στρίβετε αριστερά, 150μ. μετά θα δείτε δεξιά σας το ξενοδοχείο.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

 • Πριν ολοκληρώσετε το πέρασμα της γέφυρας βγαίνετε στην έξοδο 1.
 • Στο stop στρίβετε δεξιά
 • Μετά από 2 χλμ. ακολουθούμε την πινακίδα Achaia Beach και στρίβουμε δεξιά. Βλέπουμε το ξενοδοχείο μετά από 150 μ. στην αριστερή πλευρά.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΡΕΝΟΥ

 • Κάθε 1 ώρα ο προαστιακός αναχωρεί από τον κεντρικό σταθμό της Πάτρας.
 • Αποβίβαση στη στάση Καστελλόκαμπος μόλις 200μ από το Achaia Beach.
 • Ακολουθείτε τις πινακίδες και σε 3’ βρίσκεστε στο ξενοδοχείο.
Ελέγξτε τη Διαθεσιμότητα
Εγγύηση καλύτερης τιμής
https://www.airotel.gr
37.9778
23.7278