έλεγχος διαθεσιμότητας
  • placeholder
    img2
placeholder

Φόρμα επικοινωνίας

Tel.: (+30) 2510 224812
Fax: (+30) 2510 226754
E-mail: 
gh-reception@airotel.gr
27 El. Venizelou Str.
Kavala 65302

 

ΜΗΤΕ: 0103Κ014Α0035400

Μπορείτε να κατεβάσετε τις παρακάτω οδηγίες πρόσβασης σε PDF αρχείο από εδώ .

ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Από Δυτικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη κ.α.), από την Εγνατία Οδό (Ε90) ακολουθείτε τις πινακίδες προς Καβάλα (650 χιλιόμετρα από την Αθήνα μέσω της Εθνικής Οδού, 152 από τη Θεσσαλονίκη). Από την Εγνατία πάρτε την έξοδο 31 προς ΚΑΒΑΛΑ / ΔΡΑΜΑ και στη συνέχεια στρίψτε δεξιά για Καβάλα. Μπείτε στην πόλη και μείνετε στον κεντρικό δρόμο (7ης Μεραρχίας) μέχρι να δείτε μπροστά σας τη θάλασσα. Λίγο πριν από την παραλιακή οδό (στα φανάρια) στρίψτε αριστερά στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου την οποία και ακολουθείτε μέχρι τον αριθμό 27 όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο.

Από Ανατολικά (Ξάνθη, Τουρκία κλπ) ακολουθείστε την Εγνατία Οδό (Ε90) με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα. Πάρτε την έξοδο EO2, πινακίδα "ΚΑΒΑΛΑ Ανατολικά". Στρίψτε δεξιά προς ΕΟ Καβάλας Ξάνθης / EO2 και στη συνέχεια αριστερά στην Ε.Ο. Καβάλας Ξάνθης / EO2 (πινακίδες για την Καβάλα). Στην είσοδο της πόλης, στρίψτε δεξιά στην Σαππέων και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδούς Σαππέων- Άστιγγος- Σαππέων- Γαλλικής Δημοκρατίας- Oμονοίας- Δραγούμη και στη συνέχεια στρίβετε δεξιά προς Ελ. Βενιζέλου, όπου στον αριθμό 27 θα βρείτε το Galaxy Hotel.

Από το Βορρά (Δράμα) μπείτε στην πόλη ακολουθώντας την Εθνική Οδό Καβάλας Δράμας και μείνετε στον κεντρικό δρόμο (7ης Μεραρχίας) μέχρι να δείτε μπροστά σας τη θάλασσα. Ακριβώς πριν την παραλιακή οδό (στα φανάρια) στρίψτε αριστερά στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην οποία θα βρείτε το ξενοδοχείο στον αριθμό 27.

Από Βορειοδυτικά (Σέρρες, Σόφια κ.λπ.). Οδηγήστε προς την ανατολική έξοδο των Σερρών, από την Περιφερειακή Σερρών αν ερχόσαστε από Βουλγαρία ή από Μεγάλου Αλεξάνδρου αν ερχόσαστε από το κέντρο των Σερρών, έως ότου να βρείτε την Εθνική Οδό Δράμας-Σερρών. Μείνετε στην Δράμας-Σερρών για περίπου 40 χιλιόμετρα και ακριβώς μετά το χωριό Λευκοθέα στρίψτε δεξιά στην Επαρχιακή Οδό Νέας Μπράφας- Νικίσιανης (στην μπλε ταμπέλα με κατεύθυνση «Καβάλα/Πρώτη»). Διασχίστε τον Σταθμό Αγγίστης μένοντας στον κεντρικό δρόμο και συνεχίστε στην Εθνική Οδό Καβάλας Σερρών για περίπου άλλα 40 χιλιόμετρα. Στα φανάρια στο χωριό Σταυρός συνεχίστε ευθεία προς την απότομη στροφή της Εθνική οδού Καβάλας-Δράμας και μείνετε στον κεντρικό δρόμο (7ης Μεραρχίας) μέχρι να δείτε μπροστά σας τη θάλασσα. Ακριβώς πριν την παραλιακή οδό (στα φανάρια) στρίψτε αριστερά στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην οποία θα βρείτε το ξενοδοχείο στον αριθμό 27.

 

ΜE ΠΛΟΙΟ

Από το λιμάνι της Καβάλας ξεκινήστε με τα πόδια περπατώντας κατά μήκος της ακτής με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης και σε περίπου 350 μέτρα (2 λεπτά περπάτημα) θα βρίσκεστε μπροστά στο ξενοδοχείο. Σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε να πάρετε ταξί από το λιμάνι.

Από το λιμάνι της Κεραμωτής μπορείτε να μεταφερθείτε στο Airotel Galaxy με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καβάλας που πραγματοποιεί πολλά καθημερινά δρομολόγια, με ταξί, ή με αυτοκίνητο: ακολουθήστε τον κεντρικό δρόμο προς την Εγνατία Οδό (Ε90 / Α2) και στη συνέχεια ακολουθήστε τις πράσινες πινακίδες (Εγνατία) για Καβάλα. Μπείτε την Εγνατία Οδό και στη συνέχεια πάρτε την έξοδο EO2, «ΚΑΒΑΛΑ Ανατολικά». Στρίψτε δεξιά προς ΕΟ Καβάλας Ξάνθης / EO2 και στη συνέχεια αριστερά στην Ε.Ο. Καβάλας Ξάνθης / EO2 (πινακίδες για Καβάλα). Στην είσοδο της πόλης, στρίψτε δεξιά στην Σαππέων και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδούς Σαππέων- Άστιγγος- Σαππέων- Γαλλικής Δημοκρατίας- Ομονοίας- Δραγούμη. Στρίψτε δεξιά στην Ελ. Βενιζέλου, όπου στον αριθμό 27 θα βρείτε το ξενοδοχείο Airotel Galaxy.

 

ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ (ΚΤΕΛ)

Υπάρχουν πολλές γραμμές δρομολογίων ΚΤΕΛ από και προς την Καβάλα: Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Σέρρες, Κομοτηνή, Δράμα, Ξάνθη, Φιλίππων και άλλες παραθαλάσσιες περιοχές κοντά στην Καβάλα. Ο σταθμός των υπεραστικών λεωφορείων είναι μόλις 2 λεπτά με τα πόδια (300 μέτρα) από το ξενοδοχείο μας, ακολουθώντας τις οδούς (από το ξενοδοχείο με κατεύθυνση προς τον σταθμό): Ερυθρού Σταυρού, Αβέρωφ, Φιλικής Εταιρείας και στη διασταύρωση με την οδό Μητροπολίτου Χρυσοστόμου θα δείτε μπροστά σας το σταθμό των λεωφορείων. 

 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Το αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» βρίσκεται στη Χρυσούπολη σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων από την πόλη. Υπάρχουν όλο το χρόνο δρομολόγια από/προς Αθήνα, ενώ κατά τη θερινή περίοδο υπάρχουν πολλά εποχιακά και τσάρτερ δρομολόγια από/προς πολλές πόλεις της Ευρώπης. Από το αεροδρόμιο μπορείτε να φτάσετε στην πόλη είτε με κάποια από τα τακτικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ, είτε με ταξί (κόστος περίπου 35€). Εάν επιλέξετε αυτοκίνητο για την μετακίνησή σας προς την πόλη, ακολουθήστε τις πινακίδες προς Εγνατία Οδό (Ε90 / Α2) στην Καβάλα. Στρίβοντας αριστερά στον κεντρικό δρόμο μετά το αεροδρόμιο και στο τέλος του δεξία, μπορείτε να εισέλθετε στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Καβάλα. Πάρτε την έξοδο EO2, πινακίδα "ΚΑΒΑΛΑ Ανατολικά". Στρίψτε δεξιά προς ΕΟ Καβάλας Ξάνθης / EO2 και στη συνέχεια αριστερά στην Ε.Ο. Καβάλας Ξάνθης / EO2 (πινακίδες για την Καβάλα). Στην είσοδο της πόλης, στρίψτε δεξιά στην Σαππέων και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδούς Σαππέων- Άστιγγος- Σαππέων- Γαλλικής Δημοκρατίας- Oμονοίας- Δραγούμη και στη συνέχεια στρίβετε δεξιά προς Ελ. Βενιζέλου, όπου στον αριθμό 27 θα βρείτε το Galaxy Hotel.

Ελέγξτε τη Διαθεσιμότητα
Εγγύηση καλύτερης τιμής
https://www.airotel.gr
37.9778
23.7278