Επικοινωνία

 
έλεγχος διαθεσιμότητας
 • placeholder
  017HR_1
placeholder

Φόρμα Επικοινωνίας

Tel.: (+30) 210 6430464 
Fax: (+30) 210 6441084 
E-mail: 
alreception@airotel.gr
Τιμ. Βάσσου 8, 11521
Αθήνα

 

ΜΗΤΕ: 0206Κ014Α0002900

Μπορείτε να κατεβάσετε τις παρακάτω οδηγίες πρόσβασης σε PDF αρχείο από εδώ.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Το ξενοδοχείο Alexandros είναι προσβάσιμο με ιδιωτικό μέσο ή μέσα μαζικής μεταφοράς, από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, το λιμάνι του Πειραιά, το Σταθμό Λαρίσης, τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων, καθώς και μέσω των Εθνικών Οδών Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών – Κορίνθου, με τους εξής τρόπους:

 

ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 

Με αυτοκίνητο 

 • Απόσταση από το αεροδρόμιο: 30,7 χλμ 
 • Η διαδρομή διαρκεί περίπου 35 λεπτά

Εισέρχεστε στην Αττική Οδό και βγαίνετε στην έξοδο Υ1 (Κατεχάκη), που οδηγεί στη λεωφόρο Κηφισίας. Στη Λεωφόρο Κηφισίας, στρίβετε αριστερά και συνεχίζετε για 2 χιλιόμετρα.  Στο δεξί σας χέρι θα δείτε την Τιμολέοντος Βάσσου. 

Εναλλακτικά, βγαίνετε στην έξοδο 11 (Κηφισίας), στρίβετε με κατεύθυνση προς Αθήνα και μετά από 8,3 χιλιόμετρα στρίβετε δεξιά στην οδό Τιμολέοντος Βάσσου όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο.

 • Απόσταση από το αεροδρόμιο: 31,8 χλμ 
 • Η διαδρομή διαρκεί περίπου 35 λεπτά

Μπορείτε να παρκάρετε εντελώς δωρεάν στο κλειστό πάρκινγκ του ξενοδοχείου μας. (Το πάρκινγκ διατίθεται κατόπιν διαθεσιμότητας).

Με ταξί

 • Απόσταση από το αεροδρόμιο: 30,7χλμ. 
 • Η διαδρομή διαρκεί περίπου 35 λεπτά
 • Το κόστος είναι 38€ για διαδρομές από 05:00 μέχρι 00:00 και 54€ για διαδρομές από 00:00 μεχρι 05:00 

Εάν θέλετε να σας περιμένει ο οδηγός του ταξί στις αφίξεις του αεροδρομίου μπείτε εδώ για να κλείσετε το δικό σας ταξί.  

Με Μετρό 

 • Η διαδρομή διαρκεί περίπου 27 λεπτά. 
 • Κόστος εισιτηρίου ανά άτομο: Απλή διαδρομή:10€ , Διαδρομή με επιστροφή:18€ 
 • Το πρώτο δρομολόγιο ξεκινάει στις 06:30 και το τελευταίο στις 23:30 ενώ υπάρχει δρομολόγιο κάθε 30 λεπτά.

Επιβιβαστείτε στην μπλε γραμμή με κατεύθυνση προς Αγία Μαρίνα. Στον σταθμό Δουκ. Πλακεντίας θα πρέπει να αλλάξετε συρμό για να συνεχίσετε προς Αγία Μαρίνα (παραμένετε στην ίδια αποβάθρα). Αποβιβάζεστε στο σταθμό Μέγαρο Μουσικής, βγαίνετε στην έξοδο Πάρκο Ελευθερίας όπου και θα περπατήστε με κατεύθυνση προς το Μέγαρο Μουσικής. Στο επόμενο στενό μετά την πλατεία Μαβίλη, στα αριστερά σας βρίσκεται η οδός Τιμολέοντος Βάσσου, οπού βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.

Με το Express λεωφορείο Χ95 

 • Απόσταση από το αεροδρόμιο: 30,7χλμ. 
 • Η διαδρομή διαρκεί περίπου 40 λεπτά. 
 • Το κόστος του εισιτηρίου ανά άτομο είναι 6€ . 
 • Το λεωφορείο λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση και αναχωρεί κάθε 15 περίπου λεπτά. 

Από τον τερματικό σταθμό του αερολιμένα, επιβιβαστείτε στο express λεωφορείο Χ95 και αποβιβαστείτε στη στάση της πλατείας Μαβίλη, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας. Βγαίνοντας από το λεωφορείο, περπατήστε προς τα δεξιά επί της Βασιλίσσης Σοφίας και θα μας βρείτε στο δεύτερο στενό αριστερά.

 

ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ 

Με ταξί, από το λιμάνι.

Με τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο (πράσινη γραμμή) με κατεύθυνση προς Κηφισιά. Στο σταθμό Μοναστηράκι αλλάζετε στην μπλε γραμμή του μετρό με κατεύθυνση προς Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο. Στο σταθμό Μέγαρο Μουσικής, αποβιβάζεστε και ακολουθείτε την έξοδο Πάρκο Ελευθερίας και αφού περάσετε την Αμερικανική Πρεσβεία, εντοπίζετε στο τρίτο στενό στα αριστερά σας την οδό Τιμολέοντος Βάσσου, σε απόσταση ελάχιστων μέτρων βρίσκεστε στο ξενοδοχείο.

 

ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ(ΟΣΕ) 

Με ταξί από τον σταθμό. 

Με το μετρό μέσω της κόκκινης γραμμής με κατεύθυνση προς Ελληνικό. Στο σταθμό Σύνταγμα αλλάζετε και παίρνετε την μπλε γραμμή με κατεύθυνση προς Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο. Στο σταθμό Μέγαρο Μουσικής, αποβιβάζεστε και ακολουθείτε την έξοδο Πάρκο Ελευθερίας και αφού περάσετε την Αμερικανική Πρεσβεία, εντοπίζετε στο τρίτο στενό στα αριστερά σας την οδό Τιμολέοντος Βάσσου, σε απόσταση ελάχιστων μέτρων βρίσκεστε στο ξενοδοχείο.

 

ΚΤΕΛ ΛΙΟΣΙΩΝ (Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων) 

Με ταξί από το σταθμό. 

Με το λεωφορείο 790 (προς Γλυφάδα) μέχρι το Σύνταγμα και από εκεί με τη γραμμή 3 του τρόλλευ (προς Ψυχικό) κατεβαίνετε στην 5η στάση πλ. Μαβίλη. Περνάτε στην απέναντι μεριά της λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας και ανηφορίζετε δεξιά για λίγα μέτρα όπου αμέσως μετά την πλ. Μαβίλη, αριστερά στην οδό Τιμολέοντος Βάσσου, βρίσκεται στο ξενοδοχείο.

 

ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΟΥ (Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων) 

Με το λεωφορείο 051, επιβιβαστείτε έως την Ομόνοια (τερματικός σταθμός), οδός Πανεπιστημίου. Από εκεί συνεχίζετε ή με ταξί (διαδρομή 15 λεπτών) ή με μετρό: παίρνετε την Κόκκινη γραμμή με κατεύθυνση προς Ελληνικό. Αποβιβαστείτε στο σταθμό Σύνταγμα και επιβιβαστείτε στην Μπλε Γραμμή με κατεύθυνση προς Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο. Κατεβείτε στο σταθμό Μέγαρο Μουσικής και πάρτε την έξοδο Πάρκο Ελευθερίας. Προχωρήστε με κατεύθυνση προς Αμερικανική Πρεσβεία και με το που περάσετε την πλατεία Μαβίλη θα δείτε στα αριστερά σας την οδό Τιμολέοντος Βάσσου όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο. 

 

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας

Ακολουθώντας τις οδούς Αχαρνών-Ηπείρου-Πατησίων-Αλεξάνδρας-Βασιλίσσης Σοφίας στρίβετε δεξιά στην Τιμολέοντος Βάσσου και φτάνετε στον προορισμό σας

Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθoυ.

Από την Αττική Οδό, επιλέγετε τον Περιφερειακό Υμηττού έξοδος Κατεχάκη και έπειτα στρίβετε αριστερά στην Μεσογείων, βγαίνετε στη Βασιλίσσης Σοφίας, στρίβετε δεξιά στην Τιμολέοντος Βάσσου και φτάνετε στον προορισμό σας

Σε περίπτωση που επιλέξετε να μετακινηθείτε με το Μετρό

Αποβιβαστείτε στο σταθμό Μέγαρο Μουσικής και πάρτε την έξοδο Πάρκο Ελευθερίας. Προχωρήστε με κατεύθυνση προς Αμερικανική Πρεσβεία και με το που περάσετε την πλατεία Μαβίλη θα δείτε στα αριστερά σας την οδό Τιμολέοντος Βάσσου όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο. 

Με αυτοκίνητο από τα Βόρεια Προάστια

Ακολουθώντας τη Λεωφόρο Κηφισίας-Βασιλίσσης Σοφίας στρίβετε δεξιά στην οδό Τιμολέοντος Βάσσου, ένα δρόμο πριν την πλατεία Μαβίλη

Με αυτοκίνητο από τα Νότια Προάστια

Ακολουθώντας την Λεωφόρο Βουλιαγμένης προς Αθήνα-Εθν. Αντιστάσεως-Ηλιουπόλεως και συνεχίζετε προς Καρέα με κατεύθυνση τη Λεωφ.Βασιλέως Κωνσταντίνου/ΕΟ1(σήματα για Λεωφόρο Κηφισιάς/Λεωφόρο Μεσογείων. Οδηγείστε Βασιλέως Κωνσταντίνου/Βασιλίσσης Σοφίας, ακριβώς στο φανάρι έναντι της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Πλατεία Μαβίλη, στρίβετε αριστερά στην οδό Σούτσου. Στο τρίτο στενό (οδός Χατζηκώστα) στρίβετε δεξιά και στη συνέχεια ξανά δεξιά στη Βασιλίσσης Σοφίας. Ο πρώτος δρόμος που θα δείτε στα δεξιά σας είναι η οδός Τιμολέοντος Βάσσου όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο.

Με το λεωφορείο 550 από Φάληρο ή από Κηφισιά

Κατεβαίνετε στην στάση Ιπποκράτειο και κατηφορίζετε προς την πλατεία Μαβίλη. Το στενάκι ακριβώς πριν από την πλατεία Μαβίλη είναι η οδός Τιμολέοντος Βάσσου όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο.

Με το λεωφορείο Α5 από Ακαδημίας-Αγ.Παρασκευή-Ανθούσα

Κατεβαίνετε στην στάση Ιπποκράτειο και κατηφορίζετε προς την πλατεία Μαβίλη. Το στενάκι ακριβώς πριν από την πλατεία Μαβίλη είναι η οδός Τιμολέοντος Βάσσου όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο.

 

Ελέγξτε τη Διαθεσιμότητα
Εγγύηση καλύτερης τιμής
https://www.airotel.gr
37.9778
23.7278