Επικοινωνία

 
έλεγχος διαθεσιμότητας
 • placeholder
  HIGH_RESOLUTION_AIROTEL_GROUP_OF_HOTELS_093
placeholder

Φορμα επικοινωνίας

Tel.: (+30) 210 9234594 
Fax: (+30) 210 9235797 
E-mail: 
pareception@airotel.gr
6, Makri, 11742
Athens

 

ΜΗΤΕ: 0206Κ014Α0027000

Μπορείτε να κατεβάσετε τις παρακάτω οδηγίες πρόσβασης σε PDF αρχείο από εδώ.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Το ξενοδοχείο Parthenon είναι προσβάσιμο με ιδιωτικό μέσο ή Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, το λιμάνι του Πειραιά, το Σταθμό Λαρίσης, τα Κτελ Κηφισού και Λιοσίων, καθώς και μέσω των Εθνικών Οδών Αθηνών - Λαμίας και Αθηνών - Κορίνθου, με τους εξής τρόπους:  

ΔIΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Με αυτοκίνητο 

 • Απόσταση από το αεροδρόμιο: 35,5χλμ.
 • Η διαδρομή διαρκεί περίπου 40 λεπτά.

Εισέρχεστε στην Αττική Οδό/Α62 και βγαίνετε στην έξοδο Κ2 για Α6/Ε94 προς Ελευσίνα/Αθήνα Από την Α6/Ε94 παίρνετε την έξοδο 16K για Περιφ. Υμηττου/A64 και στη συνέχεια στρίβετε αριστερά στη Περιφερειακή Υμηττού (σήματα για Λ. ΑΛΙΜΟΥ - ΚΑΡΕΑ/ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ/A64 και κατόπιν δεξιά προς Λεωφ. Αλίμου Κατεχάκη. Πάρτε την έξοδο προς Αθήνα/Καισαριανή/Πανεπιστημιούπολη. Ακολουθήστε τις πινακίδες για Καισαριανή και μπείτε στην Λεωφ. Εθ. Αντιστάσεως προς Νάξου, στρίψτε αριστερά στην Υμηττού, δεξιά στην Ευτυχίδου και Στροφή αριστερά στη(ν) Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου/ΕΟ1 (σήματα για Πειραιάς/Λ. Συγγρού/Σύνταγμα/Κέντρο). Συνεχίζετε προς Βασιλίσσης Όλγας (σήματα για Ακρόπολη). Συνεχίστε προς Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού Στροφή δεξιά στην Καλαίσχρου, δεξία στην Πορινού στη συνέχεια Αθανασίου Διάκου, όπου ο πρώτος δρόμος στο αριστερό σας χέρι είναι η οδός Μακρή στην οποία βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.

Με ταξί

 • απόσταση από το αεροδρόμιο: 35,5 χλμ. 
 • Η διαδρομή διαρκεί περίπου 40 λεπτά
 • Το κόστος είναι €38 για διαδρομές από 05:00 μέχρι 00:00 και €54 για διαδρομές από 00:00 μεχρι 05:00 

Εάν θέλετε να σας περιμένει ο οδηγός του ταξί στις αφίξεις του αεροδρομίου μπείτε εδώ για να κλείσετε το δικό σας ταξί

Με μετρό 

 • Η διαδρομή διαρκεί περίπου 30 λεπτά. 
 • Κόστος εισιτηρίου ανά άτομο: Απλή διαδρομή: €10  - .Διαδρομή με επιστροφή: €18 
 • Το πρώτο δρομολόγιο ξεκινάει στις 06:30 και το τελευταίο στις 23:30 ενώ υπάρχει δρομολόγιο κάθε 30 λεπτά.

Επιβιβαστείτε στη μπλε γραμμή με κατεύθυνση προς Αγία Μαρίνα. Στον σταθμό Δουκ. Πλακεντίας θα πρέπει να αλλάξετε συρμό για να συνεχίσετε προς Αγία Μαρίνα (παραμένετε στην ίδια αποβάθρα). Στο σταθμό Συντάγματος, αλλάζετε στην Κόκκινη γραμμή με κατεύθυνση προς Ελληνικό και αποβιβάζεστε στον επόμενο σταθμό, Ακρόπολη. Από την Αθανασίου Διάκου όπου βρίσκεστε, ο πρώτος δρόμος στο αριστερό σας χέρι είναι η Μακρή όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.

Με το Express λεωφορείο Χ95 

 • Απόσταση από το αεροδρόμιο: 35,5 χλμ. 
 • Η διαδρομή διαρκεί περίπου 50 λεπτά. 
 • Το κόστος του εισιτηρίου ανά άτομο είναι €6. 
 • Το λεωφορείο λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση και αναχωρεί κάθε 15 περίπου λεπτά. 

Από τον τερματικό σταθμό του αερολιμένα, επιβιβαστείτε στο express λεωφορείο έως τον τερματικό σταθμό την οδό Όθωνος, στην πλατεία Συντάγματος. Από εκεί μπορείτε να φτάσετε στο ξενοδοχείο με Μετρό, ή με ταξί με διάρκεια διαδρομής μικρότερη των 10 λεπτών, ή με τη Λεωφορειακή γραμμή 040 από την οδό Φιλελλήνων. Από εκεί σταματάτε στη στάση Μακρυγιάννη και προχωράτε προς τα δεξιά σας, στρίβοντας αριστερά στον πρώτο δρόμο που θα συναντήσετε (οδός Αθ. Διάκου) και τέλος δεξιά στην οδό Μακρή. Σε 20 μέτρα βρίσκεστε μπροστά στο ξενοδοχείο.  

 

ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με ταξί από το λιμάνι.  

Με τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο (Πράσινη γραμμή) με κατεύθυνση προς Κηφισιά. Συνεχίζετε με τον ηλεκτρικό έως την Ομόνοια και εκεί να αλλάξετε στην Κόκκινη γραμμή με κατεύθυνση προς Ελληνικό και στην 3η στάση, Ακρόπολη, φτάνετε στον προορισμό σας.  

Με το Λεωφορείο 040 με κατεύθυνση προς Σύνταγμα και να κατεβείτε στη στάση Μακρυγιάννη. Από εκεί περνάτε στην απέναντι πλευρά της Λεωφόρου Συγγρού και βρίσκεστε στην οδό Αθ. Διάκου. Στρίβετε στο δεύτερο δρόμο στο δεξί σας χέρι, στην οδό Μακρή και σε 20 μέτρα βρίσκεστε μπροστά στο ξενοδοχείο.

 

ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ (ΟΣΕ)

Με ταξί από τον σταθμό.  

Με μετρό μέσω της Κόκκινης γραμμής με κατεύθυνση προς Ελληνικό. Στην 5η στάση, Ακρόπολη, αποβιβάζεστε και από την Αθανασίου Διάκου όπου βρίσκεστε, ο πρώτος δρόμος στο αριστερό σας χέρι είναι η Μακρή όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.

 

ΚΤΕΛ ΛΙΟΣΙΩΝ (Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων)

Με ταξί, από τον σταθμό.  

Με τα λεωφορεία 701, 704, Α10, Α11, Β10, Β11 μέχρι το σταθμό Αττική και από εκεί με Μετρό μέσω της Κόκκινης γραμμής με κατεύθυνση προς Ελληνικό. Στην 6η στάση, Ακρόπολη αποβιβάζεστε, και από την Αθανασίου Διάκου όπου βρίσκεστε, ο πρώτος δρόμος στο αριστερό σας χέρι είναι η Μακρή όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.

 

ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΟΥ (Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων)

Με ταξί, από τον σταθμό.  

Με το λεωφορείο 051 έως την Ομόνοια (τερματικός σταθμός). Από εκεί συνεχίζετε με ταξί, διαδρομή 15 λεπτών ή με μετρό μέσω της Κόκκινης γραμμής με κατεύθυνση προς Ελληνικό από το σταθμό Ομόνοια. Στην 2η στάση, Ακρόπολη αποβιβάζεστε, και από την Αθανασίου Διάκου όπου βρίσκεστε, ο πρώτος δρόμος στο αριστερό σας χέρι είναι η Μακρή όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.

 

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας

Ακολουθώντας τις οδούς Αχαρνών- Ηπείρου- Πατησίων - Ακαδημίας- Βασιλίσσης Σοφίας- Βασιλέως Γεωργίου- Πλ.Συντάγματος- Φιλελλήνων- Βασιλίσσης Αμαλίας- Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού. Στην αρχή της Συγγρού στρίβετε στο δεύτερο στενό δεξιά, την Καλαίσχρου, δεξία στην Πορινού στη συνέχεια Αθανασίου Διάκου, όπου ο πρώτος δρόμος στο αριστερό σας χέρι είναι η οδός Μακρή στην οποία βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.  

Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου

Από Αττική Οδό, ακολουθώντας τις οδούς Κατεχάκη- Μιχαλακοπούλου και:

α. Βασιλέως Κωνσταντίνου - Βασιλίσσης Όλγας- Λεωφ. Συγγρού. Στην αρχή της Συγγρού στρίβετε στο δεύτερο στενό δεξιά, την Καλαίσχρου, δεξία στην Πορινού στη συνέχεια Αθανασίου Διάκου, όπου ο πρώτος δρόμος στο αριστερό σας χέρι είναι η οδός Μακρή στην οποία βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.  

β. Βασιλίσσης Σοφίας- Βασιλέως Γεωργίου- Πλ.Συντάγματος- Φιλελλήνων- Βασιλίσσης Αμαλίας- Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού. Στην αρχή της Συγγρού στρίβετε στο δεύτερο στενό δεξιά, την Καλαίσχρου, δεξία στην Πορινού στη συνέχεια Αθανασίου Διάκου, όπου ο πρώτος δρόμος στο αριστερό σας χέρι είναι η οδός Μακρή στην οποία βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.    

Σε περίπτωση που επιλέξετε να μετακινηθείτε με το Μετρό

Φτάνοντας στο σταθμό Ακρόπολη, βγαίνετε από:

Την έξοδο Μακρυγιάννη/ Αθ. Διάκου, προχωράτε ευθεία στην οδό Αθ. Διάκου και στρίβετε στον πρώτο δρόμο στο αριστερό σας χέρι, στην οδό Μακρή. Σε 50 μέτρα βρίσκεστε μπροστά στο ξενοδοχείο.

Την έξοδο Μακρυγιάννη/ Διον. Αεροπαγίτου, προχωράτε προς τη διασταύρωση των δύο πεζοδρόμων και από αυτή, στρίβετε δεξιά και πάλι δεξιά στον πρώτο δρόμο που θα συναντήσετε, στην οδό Μακρή. Σε 20 μέτρα βρίσκεστε μπροστά στο ξενοδοχείο.  

Με αυτοκίνητο από τα Βόρεια Προάστια

Ακολουθώντας τη Λεωφόρο Κηφισίας - Βασιλίσσης Σοφίας- Βασιλέως Γεωργίου- Πλ.Συντάγματος- Φιλελλήνων- Βασιλίσσης Αμαλίας- Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού. Στην αρχή της Συγγρού στρίβετε στο δεύτερο στενό δεξιά, την Καλαίσχρου, δεξία στην Πορινού στη συνέχεια Αθανασίου Διάκου, όπου ο πρώτος δρόμος στο αριστερό σας χέρι είναι η οδός Μακρή στην οποία βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.    

Με αυτοκίνητο από τα Νότια Προάστια

Ακολουθώντας την άνοδο της Λεωφ. Συγγρού- μπαίνετε στην Καλλιρρόης, στρίβετε στην οδό Βούρβαχη και στην απέναντι πλευρά της Λεωφ. Συγγρού, βρίσκετε την οδό Χατζηχρήστου. Κάνετε δεξιά προς τον Πεζόδρομο της οδού Μακρυγιάννη και πριν από αυτόν στρίβετε πάλι δεξιά και στη συνέχεια στον πρώτο δρόμο αριστερά. Πάλι δεξιά στην οδό Αθανασίου Διάκου και στο αριστερό σας χέρι θα δείτε την οδό Μακρή όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο.  

Με το λεωφορείο 040 από Σύνταγμα ή από Πειραιά

Κατεβαίνετε στη στάση Μακρυγιάννη που βρίσκεται στο ύψος της Αθ. Διάκου. Παίρνετε την Αθανασίου Διάκου και στρίβετε στον δεύτερο δρόμο στο δεξί σας χέρι, στην οδό Μακρή όπου στα 50 μέτρα βρίσκεστε μπροστά στο ξενοδοχείο.  

Με τη λεωφορείο 550 από Κηφισιά ή από Π. Φάληρο

Από Κηφισιά κατεβαίνετε στη στάση Χατζηχρήστου και περπατώντας επί της Λεωφ, Συγγρού βρίσκετε την οδό Αθ. Διάκου (3 δρόμοι από τη στάση). Στρίβετε στον δεύτερο δρόμο στο δεξί σας χέρι, την οδό Μακρή και σε 50 μέτρα βρίσκεστε μπροστά στο ξενοδοχείο.  

Από Π.Φάληρο κατεβαίνετε στη στάση Αγ. Φωτεινή και παίρνετε την Αθανασίου Διάκου που βρίσκεται απέναντι και δεξιά. Διασχίζετε τη λεωφόρο Συγγρού και παραμένετε στην Αθανασίου Διάκου. Στρίβετε στον δεύτερο δρόμο στο δεξί σας χέρι, την οδό Μακρή και σε 50 μέτρα βρίσκεστε μπροστά στο ξενοδοχείο.  

Ελέγξτε τη Διαθεσιμότητα
Εγγύηση καλύτερης τιμής
https://www.airotel.gr
37.9778
23.7278